Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025974

Amistoso (Int.) 731025974 Información oficial sobre el partido 731025974 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Royal Union AbbatisCella FC Alineación oficial del equipo 'Royal Union AbbatisCella FC' en el partido 4 - 1 Fodtusserne Alineación oficial del equipo 'Fodtusserne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Royal Union AbbatisCella FC Alineación oficial del equipo 'Royal Union AbbatisCella FC' en el partido 2 - 0 Fodtusserne Alineación oficial del equipo 'Fodtusserne' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Union AbbatisCella FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Marcellin Gillette va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AbbatisCella.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lennart Waldsaum es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): AbbatisCella va obtenir un penal al minut 57, que va llançar a la perfecció Paulo Augusto Clésio. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Amadee Stierlin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AbbatisCella, Tomasz Krupka, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AbbatisCella a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mirco Simões Oliveira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Fodtusserne

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Fodtusserne va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 56, quan Matteo Norelli, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Fodtusserne, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Caspar Garde va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.