Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025621

Amistoso (Int., RC) 731025621 Información oficial sobre el partido 731025621 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 0 - 2 Amatöörid JK Alineación oficial del equipo 'Amatöörid JK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 0 - 1 Amatöörid JK Alineación oficial del equipo 'Amatöörid JK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepineros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jan-Kevin Janenz va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Frederik Hoogendoorn, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Amatöörid JK

Goles Goles

  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Rain Rebane de Amatöörid va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 101 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raul Vee de Amatöörid l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 101 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Amatöörid Ervin Miller quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Merko Rae l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Vitaliy Login va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gentil Loureiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Merko Rae va fer al minut 59 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Róbert Kokavecz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Róbert Kokavecz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 64 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Merko Rae va estar a punt de posar per davant a Amatöörid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gentil Loureiro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Gentil Loureiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Luuk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.