Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025252

Amistoso (Int.) 731025252 Información oficial sobre el partido 731025252 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido 6 - 3 NK Staro Trnje Alineación oficial del equipo 'NK Staro Trnje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kalifato AFC Alineación oficial del equipo 'Kalifato AFC' en el partido 4 - 0 NK Staro Trnje Alineación oficial del equipo 'NK Staro Trnje' en el partido
Tiene suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalifato AFC

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 18 minuts quan Luis Carlos Arregocés va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Xuventino Caroi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Kalifato va augmentar la diferència quan Jaber Carratalá no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 68, en Luis Carlos Arregocés del Kalifato va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Garaiburu que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 83 gràcies a la jugada de Diego Carratalá, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): En Víctor Garaiburu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Otili Akordaetxezuria la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 3 al marcador.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Kalifato va aconseguir el 6 - 3 quan Jaber Carratalá va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Diego Carratalá, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Saturnino Peralta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Pavao Čotić va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Carlos Arregocés de Kalifato va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

NK Staro Trnje

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Alexandre Gomez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Staro.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Milan Stunja va anar directament als peus de Ivano Rokić que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Staro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Lovro Vukinović.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Vergas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milan Stunja de Staro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.