Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731025056

Amistoso (Int., RC) 731025056 Información oficial sobre el partido 731025056 en Hattrick

17.04.2024 23:30:00

Alto Prado F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto Prado F.C.' en el partido 1 - 2 Taranto fc Alineación oficial del equipo 'Taranto fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alto Prado F.C. Alineación oficial del equipo 'Alto Prado F.C.' en el partido 0 - 3 Taranto fc Alineación oficial del equipo 'Taranto fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alto Prado F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Prado va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eric Cubillán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sixto Pérez.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Chema Covarrubias del Prado ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Prado, l'equip va recuperar la pilota al minut 103 i va contraatacar. En Matías Hernán Ikonicoff va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Naccarella de Prado es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Daniel Naccarella de Prado per doble groga al minut 74.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matías Hernán Ikonicoff de Prado es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Miguel Frike va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Matías Hernán Ikonicoff de Prado va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Prado, Juan José Morán, col·locà la pilota just a les mans d'en Sixto Pérez. El marcador: 1 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Prado Eric Cubillán, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sixto Pérez. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Prado, José Gregorio Araujo, col·locà la pilota just a les mans d'en Sixto Pérez. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jonathan López Méndez va xutar fora per a Prado, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!

Taranto fc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sergey Podkopaev de Taranto, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nam-Yul Yoon va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Timothy Albesano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Mykola Sirko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Frike, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Taranto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Paolo Gandini va quedar-se sol davant el porter Miguel Frike, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Vichi Eltschinger va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Frike va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102 de partit, Joonsang Choon quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Es duien 110 minuts de partit jugats quan Léi Greisch va estar a punt de posar per davant a Taranto amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Frike va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mauro Poggi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Nedo Cuzzolin de Taranto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mykola Sirko de Taranto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joonsang Choon va xutar fora per a Taranto, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Mauro Poggi de Taranto va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Timothy Albesano de Taranto, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Frike en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sixto Pérez de Taranto va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Paolo Gandini de Taranto va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Léi Greisch anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Taranto.