Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024927

Amistoso (Int., RC) 731024927 Información oficial sobre el partido 731024927 en Hattrick

17.04.2024 15:25:00

Mazerolles Team Alineación oficial del equipo 'Mazerolles Team' en el partido 1 - 5 FC Prednádražie TT Alineación oficial del equipo 'FC Prednádražie TT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mazerolles Team Alineación oficial del equipo 'Mazerolles Team' en el partido 2 - 7 FC Prednádražie TT Alineación oficial del equipo 'FC Prednádražie TT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazerolles Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Gil Ventura va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mazerolles, Rodrigue Legras, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Thibault Foulquier no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Mazerolles va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Giobbe Giarè no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Rodrigue Legras va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Renaud Cloâtre de Mazerolles es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Prednádražie TT

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Danilo Pietrangiolillo va pentinar un córner cap al segon pal que Samuele Cimignolo va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Prengo TT l'avantatge per 0 - 2. Mario Adalberto De Croce en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Prengo TT per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 34. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gaudenzio Montereggi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Danilo Pietrangiolillo va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Samuele Cimignolo va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Prengo TT.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Gianni De Vita, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Prengo TT va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Paulino Fernandes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gian Luigi Petronaci va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stelian Păunescu es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albanos Innocente de Prengo TT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Albanos Innocente va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.