Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023980

Amistoso (Int., RC) 731023980 Información oficial sobre el partido 731023980 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Juventus Oberharz Alineación oficial del equipo 'Juventus Oberharz' en el partido 1 - 0 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventus Oberharz Alineación oficial del equipo 'Juventus Oberharz' en el partido 2 - 1 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus Oberharz

Goles Goles

  • 123 Minuto 112 (Gol por la derecha): Passats 112 minuts, Niklas Gunther, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Juventus es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enrique Blasco va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Juventus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Heinz-Harald Janes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Barthold Ströming arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Juventus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Elias Winterscheid des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Juventus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maciej Spiechowicz en un 1 contra 1 amb el porter Oidor Ibarnegarai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juventus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Frank Sedlmeir va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erik Kutsch.

Beleriand

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Beleriand al minut 70, però el xut de Antón Ansa va topar amb la tanca defensiva.