Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022713

Amistoso (RC) 731022713 Información oficial sobre el partido 731022713 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Metalwarriors C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalwarriors C.F.' en el partido 3 - 1 FC Union Madrid Alineación oficial del equipo 'FC Union Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Metalwarriors C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalwarriors C.F.' en el partido 4 - 0 FC Union Madrid Alineación oficial del equipo 'FC Union Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalwarriors C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Santiago Feliu va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abdelmouqsit Assaraf, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Metalwarriors se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Eddie van Bon de Metalwarriors va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Tito Mena marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Santiago Feliu que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Miguel Echarte va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC Union Madrid

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alexandru Tătar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Madrid van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Konrad Michlewicz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.