Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021779

Amistoso (Int.) 731021779 Información oficial sobre el partido 731021779 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Beach F.C. Alineación oficial del equipo 'Beach F.C.' en el partido 2 - 3 Revo team Alineación oficial del equipo 'Revo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beach F.C. Alineación oficial del equipo 'Beach F.C.' en el partido 2 - 0 Revo team Alineación oficial del equipo 'Revo team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beach F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Beach prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Iulian Stănia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Luis Vieítez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Beach, Patrício Mota, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfredo Pla va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 9. En Ünal Ildız va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Jordi Payán de Beach va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Patrício Mota de Beach va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Revo team

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Sergey Kistenev va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Revo.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Revo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Arkadii Timoschuk va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Revo va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Illia Bessarab va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Vázquez Ochoa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Illia Bessarab estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Revo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Illia Bessarab, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Revo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Arkadii Timoschuk va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.