Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021517

Amistoso (Int., RC) 731021517 Información oficial sobre el partido 731021517 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Ceuta Hispana FC Alineación oficial del equipo 'Ceuta Hispana FC' en el partido 4 - 0 Mazovia Wildcat Alineación oficial del equipo 'Mazovia Wildcat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ceuta Hispana FC Alineación oficial del equipo 'Ceuta Hispana FC' en el partido 2 - 0 Mazovia Wildcat Alineación oficial del equipo 'Mazovia Wildcat' en el partido
Tiene suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceuta Hispana FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mazovia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcos Amézaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hispana es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hispana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Isaac Gachukia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Guy Alain Raharivelo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marcos Amézaga va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 78.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marcos Amézaga de Hispana va fer un bon esprint per escapar-se de Cezary Rząsa i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 10, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Arcadi Ros sempre els tira per la dreta i en Kamil Miształ, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hispana van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcos Amézaga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Gastey va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kamil Miształ al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Vid va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Mazovia Wildcat

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mazovia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Łukasz Piętak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.