Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021321

Amistoso (Int., RC) 731021321 Información oficial sobre el partido 731021321 en Hattrick

17.04.2024 10:50:00

The Hugéneyes Alineación oficial del equipo 'The Hugéneyes' en el partido 0 - 4 Blue Order Alineación oficial del equipo 'Blue Order' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Hugéneyes Alineación oficial del equipo 'The Hugéneyes' en el partido 1 - 2 Blue Order Alineación oficial del equipo 'Blue Order' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Hugéneyes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hugéneyes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yoann Bourel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hugéneyes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Armindo Torrão va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hugéneyes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Umberto Unterrainer va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Blue Order

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Blues va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Baudelio Ramo Martínez va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Warwick McCallum, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Ismael 'Zizinho' Zalazar va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ignácio Madureira, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Ernest Mcneill va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 4 per a Blues.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): James Tinnock, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 11 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Blues va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el Blues va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Greg Clech s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Warwick McCallum va enviar un xut des de 40 metres al minut 69, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Ignácio Madureira s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Baudelio Ramo Martínez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kareem Dominique va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.