Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020896

Amistoso (Int., RC) 731020896 Información oficial sobre el partido 731020896 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

Mocarna Armia Bielsko-Biala Alineación oficial del equipo 'Mocarna Armia Bielsko-Biala' en el partido 4 - 1 Cantello Calcio Alineación oficial del equipo 'Cantello Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mocarna Armia Bielsko-Biala Alineación oficial del equipo 'Mocarna Armia Bielsko-Biala' en el partido 2 - 0 Cantello Calcio Alineación oficial del equipo 'Cantello Calcio' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mocarna Armia Bielsko-Biala

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va premiar M.A. B-B. amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kjell Henriksen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Piotr Rosiński va augmentar l'avantatge de M.A. B-B. a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 43, en Wszemir Leniarski del M.A. B-B. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kevin Póta que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Als 59 minuts, Kjell Henriksen va ampliar l'avantatge de M.A. B-B. amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Kevin Póta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kevin Póta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wszemir Leniarski de M.A. B-B. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Cantello Calcio

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 61 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ata Kahrizaki.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fred Marques Neves de Cantello es va guanyar la targeta groga merescudament.