Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020046

Amistoso (Int.) 731020046 Información oficial sobre el partido 731020046 en Hattrick

16.04.2024 21:15:00

FOREST_76 Alineación oficial del equipo 'FOREST_76' en el partido 3 - 6 Garm Alineación oficial del equipo 'Garm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FOREST_76 Alineación oficial del equipo 'FOREST_76' en el partido 2 - 3 Garm Alineación oficial del equipo 'Garm' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FOREST_76

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FOREST_76 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Atanas Bozhilov que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 16 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 101 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Alexander Krústev es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): FOREST_76 no perdien la fe, i al minut 42 del partit, Encho Nikiforov va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Atanas Bozhilov va disposar d'una bona oportunitat al minut 71, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Garm

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Garm prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan José Urdaneta.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Garm va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 19. Juan José Urdaneta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mariano Coyhuepán, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FOREST_76. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cristoff Bramel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Garm es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 26.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Denis Trushkin de Garm va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francesco Villarà de Garm l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Garm va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gerrardo Gonter va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan José Urdaneta després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iliya Tzankov va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristoff Bramel de Garm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.