Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020025

Amistoso (Int.) 731020025 Información oficial sobre el partido 731020025 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Gaznapiros C.F. Alineación oficial del equipo 'Gaznapiros C.F.' en el partido 0 - 3 FC CSKA Plovdiv Alineación oficial del equipo 'FC CSKA Plovdiv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gaznapiros C.F. Alineación oficial del equipo 'Gaznapiros C.F.' en el partido 1 - 0 FC CSKA Plovdiv Alineación oficial del equipo 'FC CSKA Plovdiv' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gaznapiros C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Sergio Molina va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 36, però el porter visitant Vasil Stanev el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

FC CSKA Plovdiv

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gaznapiros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Miguel Sierra Torras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Plovdiv es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 48.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de Plovdiv va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Harm De Maght va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Boyan Gyurov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 3 per a Plovdiv.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Harm De Maght va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Plovdiv van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Konstantin Kamenov des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Yasen Stanchev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Plovdiv va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ventzislav Zahariev s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.