Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019857

Amistoso (Int., RC) 731019857 Información oficial sobre el partido 731019857 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Bindlacher Bergkicker Alineación oficial del equipo 'Bindlacher Bergkicker' en el partido 4 - 5 Tsubasa_Fc Alineación oficial del equipo 'Tsubasa_Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Bindlacher Bergkicker Alineación oficial del equipo 'Bindlacher Bergkicker' en el partido 1 - 8 Tsubasa_Fc Alineación oficial del equipo 'Tsubasa_Fc' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bindlacher Bergkicker

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Hendrik Saathoff de Bindlacher, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paul Raiml, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Bindlacher.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Andrea Visonà de Bindlacher va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Bindlacher va ser Andrea Visonà.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Andrea Visonà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nguyễn Trung Sùng va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Paul Raiml gairebé va marcar per a Bindlacher des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hendrik Saathoff es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Oleg Kurta de Bindlacher va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hendrik Saathoff va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jürgen Schuchert de Bindlacher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tsubasa_Fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): TSBS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 21, quan Nguyễn Minh Ân, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nguyễn Đức Văn, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Als 65 minuts de partit, Nguyễn Trung Nghĩa de TSBS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Dương Phi Hùng que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 91 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nguyễn Minh Ân va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Nguyễn Minh Ân va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dietmar Ernstberger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nguyễn Minh Ân de TSBS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Trần Thiên Hưng.