Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019733

Amistoso (Int., RC) 731019733 Información oficial sobre el partido 731019733 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 4 - 2 Long An city Alineación oficial del equipo 'Long An city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The MorningSingers Alineación oficial del equipo 'The MorningSingers' en el partido 4 - 2 Long An city Alineación oficial del equipo 'Long An city' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The MorningSingers

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Passat el minut 17 de joc, Alexander Thaler facilitava les coses al MorningSingers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Charles Mollel sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 66 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Alexander Thaler va donar a MorningSingers un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 99 (Gol por la derecha): MorningSingers va aconseguir el 4 - 2 quan Germano Iacaruso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): MorningSingers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrice Gouzien en un 1 contra 1 amb el porter Lê Văn Nhàn, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Charles Mollel va estar a punt d'empatar per a MorningSingers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lê Văn Nhàn va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): MorningSingers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patrice Gouzien ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): MorningSingers va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Torsten Kutta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): MorningSingers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 92 per blocar una centrada d'en Bernhard Hansel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MorningSingers.

Long An city

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): LA FC agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lê Phan Nguyên Sa amb mestria.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, LA FC es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Đinh Cát Đức Cường es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LA FC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Uuno Lintuaho va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): LA FC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Uuno Lintuaho va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Đinh Cát Đức Cường va xutar magistralment una falta al minut 70 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LA FC, l'equip va recuperar la pilota al minut 93 i va contraatacar. En István Pipek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.