Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019647

Amistoso (Int.) 731019647 Información oficial sobre el partido 731019647 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

Partizan Los Angeles Alineación oficial del equipo 'Partizan Los Angeles' en el partido 5 - 0 FC Rootzo Alineación oficial del equipo 'FC Rootzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Partizan Los Angeles Alineación oficial del equipo 'Partizan Los Angeles' en el partido 8 - 0 FC Rootzo Alineación oficial del equipo 'FC Rootzo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partizan Los Angeles

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tim Hill-Walker ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Partizan es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Partizan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tim Hill-Walker va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Andy Plyler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dwayne Strout va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Partizan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Steven Kelly progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tim Hill-Walker va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Fausto Gómez Ulla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Partizan van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Steven Kelly, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Al minut 53, Andy Plyler gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Steven Kelly gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fausto Gómez Ulla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tim Hill-Walker de Partizan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicholas Stutzman de Partizan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Rootzo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Marco Antonio Escalante va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Málaga de Rootzo es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Málaga de Rootzo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".