Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019529

Amistoso (Int.) 731019529 Información oficial sobre el partido 731019529 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 6 - 1 Snowflakes FC Alineación oficial del equipo 'Snowflakes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Costacolina Alineación oficial del equipo 'F.C Costacolina' en el partido 4 - 0 Snowflakes FC Alineación oficial del equipo 'Snowflakes FC' en el partido
Tiene suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Costacolina

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Costacolina va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Alberto Adrover va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Costacolina va aconseguir el 2 - 0 quan Alberto Adrover va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Feliks Bochenek va augmentar la diferència de Costacolina a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del Costacolina va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oktay Memnun, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Ricardo Martí Tovar de Costacolina va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Feliks Bochenek va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 77 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Adrover! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Alberto Adrover es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Antonello Cesaretti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zdzisław Koniarz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Feliks Bochenek va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrzej Wiraszka.

Snowflakes FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 55 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ainsley Ingalls va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 4 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Giuseppe Ruberto.