Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019235

Amistoso (Int.) 731019235 Información oficial sobre el partido 731019235 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 8 - 1 Nankatsu II Szczecin Alineación oficial del equipo 'Nankatsu II Szczecin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 3 - 0 Nankatsu II Szczecin Alineación oficial del equipo 'Nankatsu II Szczecin' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rifle va ser Pablo Serrano.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Steef Ket el va rematar Tom Höhensteiger amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bitor Cuartas es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Steef Ket va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Steef Ket va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Tomás Donvela va augmentar l'avantatge de Rifle a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rifle va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eugenio Urangai progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Bitor Cuartas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pablo Serrano va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 8 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Tom Höhensteiger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Serrano va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Bartłomiej Kuglarz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bartłomiej Kuglarz al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Steef Ket va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bitor Cuartas de Rifle va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Steef Ket. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Pastor de Rifle es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tom Höhensteiger de Rifle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nankatsu II Szczecin

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Józef Łazuga arribés a peus de Areg Odadjyan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nankatsu el 4 - 1.