Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019215

Amistoso (Int.) 731019215 Información oficial sobre el partido 731019215 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Lokomotive Smok Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Smok' en el partido 5 - 0 Shamrock United Reborn Alineación oficial del equipo 'Shamrock United Reborn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokomotive Smok Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Smok' en el partido 4 - 0 Shamrock United Reborn Alineación oficial del equipo 'Shamrock United Reborn' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotive Smok

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Lokomotive va agafar avantatge al minut 6 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marco Renzo fent així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 11 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Lokomotive al minut 11, que va llançar ajustat al pal en Marco Renzo. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Lokomotive va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marco Renzo des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaak Püha, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Lokomotive.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Ruben Quondam va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lokomotive va ser a punt de marcar al minut 3, quan el seu jugador Jaak Püha va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Alfred Gustavsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Lokomotive ho intentava per la dreta per mitjà de Alfred Gustavsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Shamrock United Reborn

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jimmy Oakham de Shamrock va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Matthias Lareida que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kristian Barten va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 71. En Patrick Venanzetti va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Kristian Barten va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Seran Caufriez va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ambramas Meškelis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.