Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019126

Amistoso (Int.) 731019126 Información oficial sobre el partido 731019126 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Sabadell Cty Alineación oficial del equipo 'Sabadell Cty' en el partido 2 - 2 Hässelby AllStar Alineación oficial del equipo 'Hässelby AllStar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sabadell Cty Alineación oficial del equipo 'Sabadell Cty' en el partido 2 - 4 Hässelby AllStar Alineación oficial del equipo 'Hässelby AllStar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabadell Cty

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alexander de Ron va anar a parar al cap de Ion Glodean que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Sabadell el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sabadell va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benon Foremski des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henning Ortmann de Sabadell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Henning Ortmann de Sabadell va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bogdan Istrate es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Arasa.

Hässelby AllStar

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors de Hässelby no defallien en cap moment. Producte d'això, en Mark Liedgren va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Fredrik Eriksson va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Peter Sommarhall va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Håkan Carlsson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Wojtek Łojko, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.