Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731018660

Amistoso 731018660 Información oficial sobre el partido 731018660 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido 2 - 2 Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido 3 - 4 Salmorejo Returns Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toga United

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Olimpio Gariso va anar directament als peus de 蒋 (Jiang) 启超 (Qichao) que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Loïs Funalleras va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. United empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Jörn Stübler va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Eduardo Rascio va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Salmorejo Returns

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Adrian Boţogan quedar desmarcat i marcar per a Salmorejo al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Salmorejo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mario Nuño es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Wesley Callens després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Álvaro Miranda Lopes va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 37 per Mikhail Adamenko va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mario Nuño. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 66 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Mikhail Adamenko va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 77. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".