Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731018356

Amistoso (Int.) 731018356 Información oficial sobre el partido 731018356 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

God ARIS Alineación oficial del equipo 'God ARIS' en el partido 1 - 4 River Temuco FC Alineación oficial del equipo 'River Temuco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
God ARIS Alineación oficial del equipo 'God ARIS' en el partido 1 - 5 River Temuco FC Alineación oficial del equipo 'River Temuco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

God ARIS

Goles Goles

  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Manthos Lampropoulos va acabar en una passada genial cap al jugador de Aris Lampros Prasidis, que va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Lampros Prasidis no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Karl-Einar Davidsson de Aris va intentar batre la porteria rival al minut 74 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Yiorgos Kampouridis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ed Negrão. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yiorgos Kampouridis de Aris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siilas Salminen de Aris va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joris Bruggink de Aris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

River Temuco FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Temuco. En Bogdan Żmuda-Trzebiatowski va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Carlo Ciuffa va augmentar l'avantatge de Temuco a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Carlo Ciuffa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 1 - 3 per a Temuco.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Temuco va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dethlef Taschenberger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eulalio Hazard que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carlo Ciuffa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 Sotiris Lazos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bogdan Żmuda-Trzebiatowski, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Nick Brower de Temuco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.