Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731018251

Amistoso (Int.) 731018251 Información oficial sobre el partido 731018251 en Hattrick

17.04.2024 08:00:00

Fmiccoli Alineación oficial del equipo 'Fmiccoli' en el partido 6 - 6 F.C. Dinamo de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Fmiccoli Alineación oficial del equipo 'Fmiccoli' en el partido 1 - 9 F.C. Dinamo de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo de Vigo' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fmiccoli

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FM contenien la respiració mentre en Slavko Tolar s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del FM van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Fabrizio Martignetti que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Silban Donazar trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 72 minuts quan Silban Donazar va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Fabrizio Martignetti, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 4.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Silban Donazar la va rematar Ahmet Turan Bilen amb una magnífica volea que va fer pujar per a FM el 5 - 5.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al FM una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fabrizio Martignetti, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 6 - 6. Tot això passava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): 連 (Lian) 國成 (Guocheng) de FM va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Slavko Tolar no s'ho podia creure.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 70 en Ahmet Turan Bilen ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Slavko Tolar el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

F.C. Dinamo de Vigo

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Richi 'El Bicho' Rodríguez de Dinamo va marcar de penal l'empat al minut 26.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Dinamo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Desron Curry es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Richi 'El Bicho' Rodríguez va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Dinamo l'avantatge per 1 - 4. Richi 'El Bicho' Rodríguez en va ser l'anotador.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Desron Curry que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Dinamo.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Dinamo va aconseguir l'avantatge de 5 - 6 al minut 83. Fritz-Ulrich Kramm va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Richi 'El Bicho' Rodríguez després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Umur Erdemli va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José David Dus.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Conrado da Pena va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.