Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017477

Amistoso (Int., RC) 731017477 Información oficial sobre el partido 731017477 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Pritzo vive Alineación oficial del equipo 'Pritzo vive' en el partido 0 - 3 Higos & Chumbos Alineación oficial del equipo 'Higos & Chumbos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pritzo vive Alineación oficial del equipo 'Pritzo vive' en el partido 0 - 1 Higos & Chumbos Alineación oficial del equipo 'Higos & Chumbos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pritzo vive

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Pritzo van sortir al contraatac al minut 39, però Evandro Tomai Pitinca va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Varol Çelik.

Higos & Chumbos

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Isidro Cora va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Chumbos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lorenzo Tamés, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Paúl Chinga va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Lorenzo Tamés va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moriac Osho que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Javier Enrique Ruiz va xutar magistralment una falta al minut 41 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Joaquim Maria Belenguer va estar a punt de posar per davant a Chumbos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto Tavecchio va impedir un gol cantat.