Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017195

Amistoso 731017195 Información oficial sobre el partido 731017195 en Hattrick

17.04.2024 21:50:00

SCLMarrazes Alineación oficial del equipo 'SCLMarrazes' en el partido 4 - 3 F.C Palmeira Alineación oficial del equipo 'F.C Palmeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SCLMarrazes Alineación oficial del equipo 'SCLMarrazes' en el partido 5 - 0 F.C Palmeira Alineación oficial del equipo 'F.C Palmeira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCLMarrazes

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): SCLMarrazes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Gregório Salvaterra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Dennis Krummensee s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Roman Beuchel va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a SCLMarrazes va ser Dennis Krummensee.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Vítor Antunes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 吴 (Wu) 翊方 (Yifang) va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant Necat Kaygas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 69 podia haver acabat en gol, però Necat Kaygas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Gregório Salvaterra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Necat Kaygas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

F.C Palmeira

Goles Goles

  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Marek Czeszejko va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Patrick Lemanski va posar els visitants Palmeira per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Marek Czeszejko posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fryderyk Jaskiernia va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Marash Lluci aquest no va estar a l'altura.