Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016979

Amistoso (Int.) 731016979 Información oficial sobre el partido 731016979 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 7 - 1 Eintracht WSW Alineación oficial del equipo 'Eintracht WSW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 10 - 0 Eintracht WSW Alineación oficial del equipo 'Eintracht WSW' en el partido
Tiene bastante mala suerte 10.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Vicente Osorio Castro va donar a MuntsaTeam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 en Joan Bennàsser va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a MuntsaTeam i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 32 minuts de joc. Mentre en Joan Bennàsser el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Atxart Beheretxe va augmentar l'avantatge de MuntsaTeam a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Matías Echavarría va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de MuntsaTeam i marcant el 5 - 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrián Agóitiz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a MuntsaTeam.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joan Bennàsser sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Adrián Agóitiz que, efectivament, va fer pujar el 7 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Joan Sistané de MuntsaTeam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Joan Sistané una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Norbert Mathes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matías Echavarría de MuntsaTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Bennàsser de MuntsaTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Carlo Johnson de MuntsaTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eintracht WSW

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Paul Stumm va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 26 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paul Stumm va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dragoş Dobromirescu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Kurt Engelhorn va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fèlix Artés no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Apoloniusz Koczur la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Eintracht havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kurt Engelhorn de Eintracht es va guanyar la targeta groga merescudament.