Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016603

Amistoso (Int., RC) 731016603 Información oficial sobre el partido 731016603 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 8 - 2 FC Viivoitettu Hattu Alineación oficial del equipo 'FC Viivoitettu Hattu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kalea FC Alineación oficial del equipo 'Kalea FC' en el partido 7 - 0 FC Viivoitettu Hattu Alineación oficial del equipo 'FC Viivoitettu Hattu' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalea FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Amancio Lacalle Barahon va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kalea.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valentí Gavilà es va introduir dins la defensa central al minut 21, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Valentí Gavilà de Kalea, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Rigoberto Nogueroles va incrementar l'avantatge de Kalea amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fernando Cenamor va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Timo Saxman per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 6 - 2
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Florián Casalderrei va aprofitar per marcar el 7 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 8 - 2 va pujar al marcador quan Kalea va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valentí Gavilà des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Cenamor de Kalea va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Kalea ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Ferrari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Rigoberto Nogueroles, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Edi Mihovilović, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Viivoitettu Hattu

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Viivoitettu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Iikka Santala, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jesse Kastepohja va anar directament als peus de Niko Marjala que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 125 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 5 - 2 el va marcar Niko Marjala a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!