Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016191

Amistoso (Int.) 731016191 Información oficial sobre el partido 731016191 en Hattrick

17.04.2024 18:50:00

SC Lions Äthiopien Alineación oficial del equipo 'SC Lions Äthiopien' en el partido 1 - 5 Trölli Alineación oficial del equipo 'Trölli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SC Lions Äthiopien Alineación oficial del equipo 'SC Lions Äthiopien' en el partido 1 - 4 Trölli Alineación oficial del equipo 'Trölli' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Lions Äthiopien

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Dawit Getahun va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bereket Gebreyohanes que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Merera Alemu Gadissa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Adri Eggenkamp de Äthiopien va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mulatu Kassahun al minut 90 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Trölli

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Criades, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Äthiopien. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Criades la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Trölli es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 34.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Trölli va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Marco Scarfone va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adrian Panţel de Trölli l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 74 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Hannes Riedel de Trölli va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nikos Seletopoulos va ridiculitzar a en Ion Baron amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Trölli va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Seifu Attram va desviar el xut final de Nikos Seletopoulos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Nikos Seletopoulos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trölli va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Adrian Panţel de Trölli va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.