Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015838

Amistoso (Int., RC) 731015838 Información oficial sobre el partido 731015838 en Hattrick

17.04.2024 15:25:00

FC Omessa Alineación oficial del equipo 'FC Omessa' en el partido 3 - 5 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Omessa Alineación oficial del equipo 'FC Omessa' en el partido 0 - 1 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Omessa

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Emilio Petretto va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ådne Ditlefsen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Fridolin Parmelin, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Omessa.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Als 74 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Omessa va acabar amb la pilota als peus de Jens Pirzer que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Omessa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jens Pirzer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolay Starokozhev de Omessa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. ALKBER

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 en Noel Beichler va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Noel Beichler es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Llem Llaveria va augmentar l'avantatge de ALKBER a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Jaime Gasque va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ALKBER, Noel Beichler, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, el ALKBER va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Zühtü Toroğlu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Gasque de ALKBER es va guanyar la targeta groga merescudament.