Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015817

Amistoso (Int., RC) 731015817 Información oficial sobre el partido 731015817 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Garnachos F.C. Alineación oficial del equipo 'Garnachos F.C.' en el partido 5 - 3 Agachate que vienen los indios Alineación oficial del equipo 'Agachate que vienen los indios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garnachos F.C. Alineación oficial del equipo 'Garnachos F.C.' en el partido 2 - 2 Agachate que vienen los indios Alineación oficial del equipo 'Agachate que vienen los indios' en el partido
Tiene bastante suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garnachos F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Garnachos no perdien la fe, i al minut 73 del partit, Venceslau de Santiago va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Chulio Zafra-Vázquez facilitava les coses al Garnachos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Al minut 93 els aficionats van embogir quan en Jandro Jiménez Cacho va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Garnachos.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Passats 100 minuts, Venceslau de Santiago, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Garnachos es posava per davant!
  • 132 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Garnachos a 5 - 3. Jandro Jiménez Cacho va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Garnachos Iván Barrero quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rossend Valenzuela Porras va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eloy Fuertes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Agachate que vienen los indios

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rudolf-Heinz Stohl va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Agachate augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Andreja Jorović es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 115 Minuto 99 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 99 minuts de joc, Bence Torgyán, corrent com un esperitat, superà primer Juan Batista per velocitat, i després el porter posant el 3 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!