Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015427

Amistoso (Int., RC) 731015427 Información oficial sobre el partido 731015427 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

WKS Szan Alineación oficial del equipo 'WKS Szan' en el partido 3 - 1 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
WKS Szan Alineación oficial del equipo 'WKS Szan' en el partido 5 - 1 S.S. Capital SpA Alineación oficial del equipo 'S.S. Capital SpA' en el partido
Tiene mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WKS Szan

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Mattia Shahu va donar a WKS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Henryk Miłosz va augmentar l'avantatge de WKS a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan WKS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mieczysław Mostowik des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En El Hadi Chentir, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

S.S. Capital SpA

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Samuele Luci va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Riccardo Betti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Capital va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Vincenzo Morgavi va quedar-se sol davant el porter Fehim San, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Capital va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Samuele Luci que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Bruno Neri va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Arkadiusz Muc va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabio Rospigliosi de Capital va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.