Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015423

Amistoso (Int., RC) 731015423 Información oficial sobre el partido 731015423 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Escamot Batusser FC Alineación oficial del equipo 'Escamot Batusser FC' en el partido 0 - 1 Mixter International Alineación oficial del equipo 'Mixter International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Escamot Batusser FC Alineación oficial del equipo 'Escamot Batusser FC' en el partido 4 - 2 Mixter International Alineación oficial del equipo 'Mixter International' en el partido
Es un cenizo 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escamot Batusser FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Vicente Navarro Ros va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Batusser.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Batusser enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de José Ramón Moncada Maza quasi empata el partit al minut 57, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Massimo Turilli de Batusser va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 60, però no va estar gaire encertat.

Mixter International

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): International agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fadri Etzensberger amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Fadri Etzensberger de International va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Nic Schifferle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ede Wirthel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de International va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nedim Steinacher, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Fadri Etzensberger va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dominic Schulter al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fadri Etzensberger de International amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moïse Fraysse es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.