Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015409

Amistoso (Int., RC) 731015409 Información oficial sobre el partido 731015409 en Hattrick

17.04.2024 13:45:00

Vislielākie Kretīni Alineación oficial del equipo 'Vislielākie Kretīni' en el partido 0 - 2 Bafo de Onça Alineación oficial del equipo 'Bafo de Onça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vislielākie Kretīni Alineación oficial del equipo 'Vislielākie Kretīni' en el partido 1 - 1 Bafo de Onça Alineación oficial del equipo 'Bafo de Onça' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vislielākie Kretīni

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mintauts Kleins va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Vislielākie per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergey Lebedyanskiy, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Vislielākie van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Dzintars Brūniņš no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Haralds Demidovs de Vislielākie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bafo de Onça

Goles Goles

  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Hannes Eidmann donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): Hannes Eidmann va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Bafo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Giovanni Garambéu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Manuele Palmisano va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Hannes Eidmann que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Deivisson Petúnia s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.