Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015308

Amistoso (Int.) 731015308 Información oficial sobre el partido 731015308 en Hattrick

17.04.2024 17:20:00

CocoDim Alineación oficial del equipo 'CocoDim' en el partido 7 - 0 kotsidas1 Alineación oficial del equipo 'kotsidas1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CocoDim Alineación oficial del equipo 'CocoDim' en el partido 5 - 0 kotsidas1 Alineación oficial del equipo 'kotsidas1' en el partido
Tiene suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CocoDim

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): En Noah Pestana conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Roland van der Waart de CocoDim va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Noah Pestana, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a CocoDim.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, CocoDim va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Frank Enersen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Noah Pestana de CocoDim va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 5 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CocoDim a 6 - 0. Noah Pestana va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rodrigo Remacha es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Edwin Amse arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El CocoDim ho intentava per la dreta per mitjà de Nicolaas Seip, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Roald Veldman, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Nicolaas Seip de CocoDim gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Edwin Amse gairebé va marcar per a CocoDim des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

kotsidas1

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kotsidas1 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dom Evans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gwendolin Burgin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Andrija Arsenić va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.