Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015220

Amistoso (Int., RC) 731015220 Información oficial sobre el partido 731015220 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 1 - 2 Les Aigles du Benfica Alineación oficial del equipo 'Les Aigles du Benfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Don bigotitos de peluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Don bigotitos de peluche F.C.' en el partido 0 - 1 Les Aigles du Benfica Alineación oficial del equipo 'Les Aigles du Benfica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don bigotitos de peluche F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): bigotitos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Dawid Kloc la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de bigotitos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Enric Payrató va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): bigotitos van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Patricio Garrido no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bigotitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Ungo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enric Payrató es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Les Aigles du Benfica

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Benfica. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Leonardo Casini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): En Gerhard Warming va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 76. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Appie Beugelsdijk va marxar de Alberto Ungo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Benfica van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.