Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014994

Amistoso (Int.) 731014994 Información oficial sobre el partido 731014994 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

Aussie Team Alineación oficial del equipo 'Aussie Team' en el partido 5 - 1 Fc Simleanirm Alineación oficial del equipo 'Fc Simleanirm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aussie Team Alineación oficial del equipo 'Aussie Team' en el partido 2 - 0 Fc Simleanirm Alineación oficial del equipo 'Fc Simleanirm' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aussie Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Aussie va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Philippe Moréno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Als 24 minuts de joc, els nois de Aussie van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rochi Tousalamony augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sascha Stauffiger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gaspar João Almeida va acabar en una passada genial cap al jugador de Aussie Jean-Guillaume Le Cocq, que va marcar el 4 - 1.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): 梁 (Liang) 凯超 (Kaichao) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aussie, Sascha Stauffiger, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Philippe Moréno una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 8, però una magnífica aturada de Michael Wöhr va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Gaspar João Almeida gairebé va marcar per a Aussie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Fc Simleanirm

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 25, el jugador visitant Eric Peiris va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Penin de Simleanirm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.