Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014935

Amistoso (Int.) 731014935 Información oficial sobre el partido 731014935 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 5 - 3 Olimpico Blumenau FC Alineación oficial del equipo 'Olimpico Blumenau FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 6 - 1 Olimpico Blumenau FC Alineación oficial del equipo 'Olimpico Blumenau FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godlove

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els jugadors del Godlove amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 23, deixant Evaggelos Fourakis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lasse Patana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Godlove es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Manuel Aramburú va donar a Godlove un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Chagadai Kitbuqa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Godlove pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Aramburú va posar el 5 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian-Reto Stuhlmüller de Godlove va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Olimpico Blumenau FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Àngel Biosca va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 66 minuts Àngel Biosca va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Grena van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Schraga Mofaz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Will Koning quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.