Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013670

Amistoso (Int.) 731013670 Información oficial sobre el partido 731013670 en Hattrick

16.04.2024 19:30:00

NK Schaban United Alineación oficial del equipo 'NK Schaban United' en el partido 1 - 5 Atletico Miniera Alineación oficial del equipo 'Atletico Miniera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NK Schaban United Alineación oficial del equipo 'NK Schaban United' en el partido 1 - 3 Atletico Miniera Alineación oficial del equipo 'Atletico Miniera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Schaban United

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Schaban van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mariusz Taborek en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Atletico Miniera

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Izaak van Leest arribés a peus de Fritz Rachner, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atletico el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Izaak van Leest de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Michele Perinu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Atletico va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jerkko Rämö, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Stjepan Bradač que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Àngel Febrer va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Liam Gray va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oriol Carbonell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.