Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012888

Amistoso (Int.) 731012888 Información oficial sobre el partido 731012888 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido 2 - 1 Brain 03 Alineación oficial del equipo 'Brain 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Badajoz Alineación oficial del equipo 'Atlético Badajoz' en el partido 1 - 1 Brain 03 Alineación oficial del equipo 'Brain 03' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Badajoz

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 20, Vahe Roubenyan de Atlético empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Jani Moilanen va donar a Atlético un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Sylvester Birchwood va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atlético que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Jani Moilanen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Sylvester Birchwood de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lancelot Cayre de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Brain 03

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Zenon Pustelnik va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timon Foelix de Brain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.