Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012577

Amistoso (Int.) 731012577 Información oficial sobre el partido 731012577 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 1 - 3 Fc Boppe Alineación oficial del equipo 'Fc Boppe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 5 - 2 Fc Boppe Alineación oficial del equipo 'Fc Boppe' en el partido
Es un cenizo 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cansaliebres

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Diego Mingo Muñoz de Cansaliebres va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en José María Cutuneguieta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cansaliebres.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Alfie Lloyd-Davies de Cansaliebres va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cansaliebres Radoslav Ivanchev quasi marca al minut 53 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristian Gayones l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Javier Carnicero de Cansaliebres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jethro Osric de Cansaliebres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfie Lloyd-Davies de Cansaliebres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fc Boppe

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Abdelmajid Ahnich de Boppe va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Abdelmajid Ahnich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 0 - 2 per a Boppe.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Armand Peper va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Boppe.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Yacouba Bayoro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ilarratz Zeuga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alexandre Cardoso Almeida al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Boppe va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joe Martyn s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joe Martyn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.