Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012573

Amistoso (Int., RC) 731012573 Información oficial sobre el partido 731012573 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido 5 - 0 Eugen Polanski e.V. Alineación oficial del equipo 'Eugen Polanski e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido 3 - 0 Eugen Polanski e.V. Alineación oficial del equipo 'Eugen Polanski e.V.' en el partido
Tiene suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losrelampagos

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Velimir Mrkobrad va donar a losrelampagos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Abraham de la Trinxeria de losrelampagos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): losrelampagos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Toro Calderón va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Samuel Crespo va anar a parar al cap de Romeo Scali que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a losrelampagos el 4 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Als 80 minuts, Maurici Camós va ampliar l'avantatge de losrelampagos amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Velimir Mrkobrad va rebre molts aplaudiments. Al minut 17 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Polanski. La jugada d'estratègia del losrelampagos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Toro Calderón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Laurent Uhlir al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Velimir Mrkobrad va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Maurici Camós va llançar un penal al minut 34. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Al minut 67, Maurici Camós gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Velimir Mrkobrad que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Eugen Polanski e.V.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paul Kobl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.