Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011615

Amistoso 731011615 Información oficial sobre el partido 731011615 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 4 - 2 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FRAKASO ESCOLAR Alineación oficial del equipo 'FRAKASO ESCOLAR' en el partido 4 - 2 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
Tiene un resultado normal 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FRAKASO ESCOLAR

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Thibault Larrue va anar directament als peus de Reinaldo Bango que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Guillaume Touchard de FRAKASO, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Thibault Larrue de FRAKASO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FRAKASO a 4 - 2. Reinaldo Bango va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): FRAKASO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Escriva ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): FRAKASO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dan Ghiran va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Jesús Dito.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Thibault Larrue, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salvador Revilla de FRAKASO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Jesús Dito al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dan Ghiran va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Salvador Revilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Revilla de FRAKASO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 72 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Reinaldo Bango intentava donar suport als companys del Reinaldo Bango; però tot esforç era en va.

TORA BORA JUNIORS

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Sergiusz Kalicki va posar els visitants JUNIORS per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Gilberto Menezes va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anen 'Cachopo' Aintzoa de JUNIORS es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.