Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010896

Amistoso (Int., RC) 731010896 Información oficial sobre el partido 731010896 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Beast from the East Alineación oficial del equipo 'Beast from the East' en el partido 5 - 0 FC Valaquenta Alineación oficial del equipo 'FC Valaquenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Beast from the East Alineación oficial del equipo 'Beast from the East' en el partido 8 - 0 FC Valaquenta Alineación oficial del equipo 'FC Valaquenta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beast from the East

Goles Goles

  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Beast va augmentar la diferència quan Gustavo Ocampo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Gustavo Ocampo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Beast va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gustavo Ocampo des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jan Francis Pallanich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Pawelß va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Alberto Urbiso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Rikard Laustsen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raphael Hörgen va rematar alt.

FC Valaquenta

Goles Goles

  • 125 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Stephan Degn, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Valaquenta van seguir progressant per la banda dreta. Stephan Degn va tenir la seva oportunitat al minut 18, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.