Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010776

Amistoso (Int.) 731010776 Información oficial sobre el partido 731010776 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Arminia Bierfehlt Alineación oficial del equipo 'Arminia Bierfehlt' en el partido 0 - 6 TAMCI Olsztyn Alineación oficial del equipo 'TAMCI Olsztyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arminia Bierfehlt Alineación oficial del equipo 'Arminia Bierfehlt' en el partido 1 - 2 TAMCI Olsztyn Alineación oficial del equipo 'TAMCI Olsztyn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arminia Bierfehlt

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 62 (Ocasión de falta): Bierfehlt va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 62, però el xut va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bierfehlt a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Theobald Mosgraber va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 81. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Thorsten Uelzen la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Nicolae Danciu de Bierfehlt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

TAMCI Olsztyn

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Marek Sutkowski va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Olsztyn.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Olsztyn va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Piotr Hyla, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Piotr Hyla de Olsztyn l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Olsztyn van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Otto Kaspersen.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Olsztyn augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lumír Čeleda es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Wojciech Kujawski de Olsztyn va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Olsztyn sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Massimiliano De Donato, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano De Donato de Olsztyn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.