Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009484

Amistoso (Int.) 731009484 Información oficial sobre el partido 731009484 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Spixbulls FC Alineación oficial del equipo 'Spixbulls FC' en el partido 1 - 5 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Spixbulls FC Alineación oficial del equipo 'Spixbulls FC' en el partido 0 - 6 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spixbulls FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Spixbulls va reduir el marcador al minut 89 a 1 - 5 quan Daniele Beati va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, el Leckwith va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Saseta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Paulino Éstoa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 0 - 2 per a Leckwith.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Miguel Saseta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 71 minuts de joc, Vicente Virgos, corrent com un esperitat, superà primer Paolo Trocchi per velocitat, i després el porter posant el 0 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): David Ramírez de Haro de Leckwith va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Víctor Moreta de Leckwith al minut 18 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Daniel Cabeza de Leckwith va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sandoa Belmar de Leckwith la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 49 (Tarjeta roja directa): Al minut 49 en Daniel Cabeza va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.