Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009385

Amistoso (Int.) 731009385 Información oficial sobre el partido 731009385 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

Pokyvan FC Alineación oficial del equipo 'Pokyvan FC' en el partido 2 - 2 Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pokyvan FC Alineación oficial del equipo 'Pokyvan FC' en el partido 2 - 0 Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pokyvan FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Badr Zenaidi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Pokyvan va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Fajardo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Terence Marignan del Pokyvan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pokyvan per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Lars Isblom va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Pierrot Petit una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 12, però una magnífica aturada de Santiago Sorogoyen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Terence Marignan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Fajardo de Pokyvan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Halcones negros del sur return

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de halconegro eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 61, Edgardo Crespo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del halconegro van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Serna Pareja va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Galván va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Nel Armendáriz va deixar a Bruce Coïc assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.