Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009191

Amistoso (Int.) 731009191 Información oficial sobre el partido 731009191 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido 6 - 5 Kabylie Alineación oficial del equipo 'Kabylie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mahjong Madrid Alineación oficial del equipo 'Mahjong Madrid' en el partido 2 - 6 Kabylie Alineación oficial del equipo 'Kabylie' en el partido
Tiene mucha potra 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mahjong Madrid

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kabylie. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gigio Taranto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mahjong es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 4.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Peñalver, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mahjong.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Lauren Peñalver va incrementar l'avantatge de Mahjong amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mahjong a 4 - 2. Juan Peñalver va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 51, en Cristian Blejdea del Mahjong va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Peñalver que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 2.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Zósimo Doreste va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cristian Blejdea estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gigio Taranto, als 79 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Anders Larsson, el jugador de Mahjong va ser expulsat al minut 10.

Kabylie

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Kabylie van mostrar una bona compenetració quan al minut 24 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Alaeddine Laichaoui va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Kabylie va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Viljem Linasi va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Manil Ziani va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kabylie va reduir diferències al marcador: 6 - 3 al minut 83.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 85, el jugador visitant Islam Maarouf va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 6 - 5 quan Islam Maarouf va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 90 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alaeddine Laichaoui de Kabylie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.