Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008772

Amistoso (Int., RC) 731008772 Información oficial sobre el partido 731008772 en Hattrick

17.04.2024 17:25:00

The Orange Beasts Alineación oficial del equipo 'The Orange Beasts' en el partido 2 - 5 Mossens FC Alineación oficial del equipo 'Mossens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
The Orange Beasts Alineación oficial del equipo 'The Orange Beasts' en el partido 0 - 9 Mossens FC Alineación oficial del equipo 'Mossens FC' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Orange Beasts

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Uhuru Asiedu era molt més ràpid que el defensa Ville Luotonen. Al minut 28, el jugador de Orange va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 40 minuts quan Aldin Blooteling va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Uhuru Asiedu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En David Kant es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dorus van der Goor va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Mossens FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Erwin Segales de Mossens marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Eddy Bernhardsson va posar els visitants Mossens per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mossens va ser finalitzada des de l'esquerra per Ville Luotonen al minut 65. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Angelo Ramon de Mossens va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mossens van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Przemysław Opłatek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Lars Mörnskär sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Mossens va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fetsen Polzer va desviar el xut final de Artur Mathiasson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Artur Mathiasson de Mossens es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Przemysław Pozorski de Mossens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.