Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007809

Amistoso (Int.) 731007809 Información oficial sobre el partido 731007809 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

Anty Piraci Gdynia Alineación oficial del equipo 'Anty Piraci Gdynia' en el partido 2 - 1 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anty Piraci Gdynia Alineación oficial del equipo 'Anty Piraci Gdynia' en el partido 2 - 0 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anty Piraci Gdynia

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Tura Niyaz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Michał Rybkowski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Piraci es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tura Niyaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Vladimir Shorkin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Tura Niyaz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Piraci per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Czesław Oponowicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tura Niyaz va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcel Archambaud. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jerzy Bryjak de Piraci es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Szymon Gruszkowski de Piraci va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Corinthians Club Faria Ponta Delgada

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Petre Minciunescu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Juan José Gutiérrez perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Corinthians que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberto Campana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Roberto Campana, al minut 90 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Fernandes de Corinthians la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.