Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007741

Amistoso (Int.) 731007741 Información oficial sobre el partido 731007741 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Almogàvers Club Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Club' en el partido 0 - 6 No News Alineación oficial del equipo 'No News' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Almogàvers Club Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Club' en el partido 1 - 6 No News Alineación oficial del equipo 'No News' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogàvers Club

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de 杨 (Yang) 冠彪 (Guanbiao) quasi empata el partit al minut 21, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Gatzo Yanev de Almogàvers es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 40, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

No News

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cam O'Malley va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): News va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Brian Devine, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Clive Doyle que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Brian Devine, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Conor Curley va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Erik Gellert va augmentar l'avantatge de News a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Cam O'Malley va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 6 per a News.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cam O'Malley després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Salvador Llopis va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Clive Doyle va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Niall ó Ceallaigh va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Brian Devine va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niall ó Ceallaigh de News amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.